Log in

View Full Version : [PL] HELP

konan1440
01-04-2015, 12:48 PM
siema.
mam takie pytanie czy da sie komus zawiesic skrypta? jak lata na tym samym full afku co ja chodzi o lizardy pola na farmine.

Nakuu
01-04-2015, 03:05 PM
Jak dobry skrypt to nie ;)

konan1440
01-04-2015, 04:25 PM
nie jest taki dobry bo mam go tez ale tak mysle, jak go zawiesic? myslalem ze na dzwigni bo uzywa 3 razy dzwignie jak ktos stoi albo tak samo exani hur down jak wraca z expa to tez 3 razy.
Wiecie moze jak go zawiesic? albo rozjebac komus ten skrypt :D

HjugO
01-04-2015, 04:41 PM
Nakuu troll lvl 1000 :D btw, where r u from?

Nakuu
01-04-2015, 04:51 PM
nie jest taki dobry bo mam go tez ale tak mysle, jak go zawiesic? myslalem ze na dzwigni bo uzywa 3 razy dzwignie jak ktos stoi albo tak samo exani hur down jak wraca z expa to tez 3 razy.
Wiecie moze jak go zawiesic? albo rozjebac komus ten skrypt :D
Jedynie na retro światach da rade coś zrobić, jedyna opcja na open-pvp to po prostu go zabić, a na non-pvp mu zlurować dużo aż sam padnie ;)

Nakuu troll lvl 1000 :D btw, where r u from?
Poland

konan1440
01-04-2015, 05:19 PM
no tak ale nie da sie zrobic zeby xenobot sie poprostu zawiesil i nie chcial isc dalej?

HjugO
01-04-2015, 05:39 PM
Jedynie na retro światach da rade coś zrobić, jedyna opcja na open-pvp to po prostu go zabić, a na non-pvp mu zlurować dużo aż sam padnie ;)

Poland

Bez jaj, myślałem że Szwecja / Norwegia, albo dalej trolujesz :D
Co do tematu, jebnij koryto (lub inny item co można przesuwać, ale nie można na niego stanąć) + boxa w którym masz GP i WORMY (na zmianę), przesuń koryto na boxa, tam gdzie ma pozycje STAND (zobacz po WPT), np. tam gdzie sprawdza poty do refillowania, następnie poprzez BrowseFielda, rozwal boxa, to GP i WORMY przykryją koryto tak, że nie będzie go widać, i tym sposobem Twój kolega nie będzie mógł pójść do Depo po refilla, albo zrobić następnego cave loopa. ;)

konan1440
01-04-2015, 06:49 PM
chcialem tak zrobic kupilem itemek Pot i nie dziala da sie przesunac itp a na farmine ciezko takie cos dostac czego sie nie da przesunac ^^