Log in

View Full Version : Siema ! skrpyt na powrot do depo kiedy malo capa . Hi script when i have small cap

salwator
04-02-2017, 11:01 AM
Hi . i need script when i botting on somewher np. cyclopolis when is cap belove <20 i want to back to depo and leave gold in deposit or change on npc .

Siema potrzebuje skrpytu gdzie np boce na ccyclopolis i chce zeby mi wrocil kiedy braknie capa ponizej danej wartosci odlozyl do depo albo zamienil i wrocil na expa ??? czy da sie to zrobic i jak dokladnie . odrazu mowie jestem zielony komletnie prosze o pomoc . dzieki

Trykon
04-02-2017, 11:06 AM
tego uzyj w glownej funkcji na labelu gdzie sprawdzasz tez wszystkie poty is inne supple:
if(Self.Cap()>=MinCap)
gotoLabel("StartHunt")
else
gotoLabel("Leave")
end

salwator
04-02-2017, 11:17 AM
ok dzieki , ale wpisac mam gdziesc ilosc capa w twoim skrpycie i wogole jak to zadzialo przeciez nie dalem waypointow na powrot do dp to sie robie po skrypcie ?

salwator
04-02-2017, 11:20 AM
czyli po wklejeniu tego skrypta . Ja tworze label o nazwie Leave i robie do tego wp ? i tak samo nazwa poczatku label przy wp na expie musi posiadac nazwe starthunt ?
Ale co dalej jakie skrpyt na zamiane gold to platinum i zeby rzeczy odlozyl do depo ???

Trykon
04-02-2017, 12:58 PM
Ehh widze ze tu pomoc od poczatku potrzebna:
http://forums.xenobot.net/showthread.php?22658-PL-Polski-Tutorial-na-Waypoint-100-AFK&highlight=skinner

polski tutorial, troche stary ale dziala, do tego musiasz tez znalezc jakis poradnik pisania skryptow, albo sciagnij jakis darmowy skrypt ode mnie, albo bollo, bo my nie mamy szyfrowanych i bedziesz mial wtedy baze na czym pracowac