w moim skrypcie nie. Ale dodać to nie jest ciężko tylko jedna funkcja w lua i dodatkowy label
Printable View
w moim skrypcie nie. Ale dodać to nie jest ciężko tylko jedna funkcja w lua i dodatkowy label
Poszukaj na forum skryptu na sellanie do djinna/rafazana i poprostu sobie przepisz do siebie, odpowiednio go zmieniając pod siebie.
Masz ten kommand?Ja sie za bardzo nieznam i szukalem ale nic
[code=lua]
elseif (labelName == "Sell") then
setBotEnabled(false)
Self.Say("hi")
sleep(math.random(1500, 2000))
Self.SayToNpc("creature products")
sleep(math.random(2000, 2700))
SELL_ITEMS = {"compound eye", "crawler head plating", "deepling breaktime snack", "deepling claw", "deepling guard belt buckle", "deepling ridge", "deepling scales", "deepling warts", "deeptags", "dung ball", "eye of a deepling", "key to the drowned library", "kollos shell", "spellsinger's seal", "spidris mandible", "spitter nose", "swarmer antenna", "waspoid claw", "waspoid wing"}
for _, ITEM_NAME in ipairs(SELL_ITEMS) do
if (Self.ShopGetItemSaleCount(ITEM_NAME) > 0) then
Self.ShopSellAllItems(ITEM_NAME)
wait(300, 500)
end
end
setBotEnabled(true)[/code]
o to skrypt o ktory mi chodzi,lecz pytanie gdzie ja mam go dopisac? :/?? na koncu ?
Do walkera dodaj label LootSeller()Code:local NPC = "Rock In A Hard Place" -- nazwa NPC
local MerchantsAndItems =
{
Rock In A Hard Place = {"tu nazwy itemków", "tu nazwy itemków", "tu nazwy itemków"}
function LootSeller()
Walker.Stop()
Self.SayToNpc({'hi','trade'}, 65)
wait(400)
for i = 1, #MerchantsAndItems.Rashid do
if (Self.ShopGetItemSaleCount(MerchantsAndItems.Rock In A Hard Place[i]:lower()) >= 1) then
Self.ShopSellAllItems(MerchantsAndItems.Rock In A Hard Place[i])
wait(300, 500)
end
end
Walker.Start()
Ten jest dla creature products,mi potrzebny jest tez do loota jak grasshoppers legs etc.
Powinien dzialac,mam go wkleic na samym poczatku ? przy local?
Te dwa locale wklej pod pozostałe, resztę skryptu wrzuć niżej jak inne typu depositer, bp reset, bank.
Dostaje znowu error
W ktorych to linijkach mam dopisac? bo mi error caly czas wychodzi