Seriously, Word Padem? Jak już to Notepad++ XD
Printable View
Seriously, Word Padem? Jak już to Notepad++ XD
Yo,
Mam mały problem ... ogarnąłem sobie prawie całego bota, nawet te prze prze prze **** ane funkcję ale za chiny nie mogę sobie ustawić by postać mi chodziła do banku.
Mianowicie chce aby/gdy mam np 2k w plecaku skierował się do banku wszystko wpłacił i wrócił na expa, bez jakiś przystanków na sell loota czy kupno manasów bo jest mi to zbędne.
Ja w tym jest w chuj bugów nie polecam
nie chce zeby kupowal heal potionow co mam zrobic? chce ustawic tylko refil dla maga oby manasy kupowal i lota do dp zanosil prosze o pomoc
This thread is from 2013y and code from 2013y. It also working but very bad :/
Czesc! Jak dodac funkcje resetowania bp? Mianowicie chodzi mi o to ze jak napcham z 5 bp kasy to jak pojdzie do banku wraca na expo to wklade kase to ostatniego bp czyli tylko uzbiera 2k kto pomoze? Moze ktos zerknac czy w tym lua wszystko wporzadku?
Dasz rade tak przerobić config żeby bylo mozna kupic gfb/sd/ava itp?
Potrzebuję pomocy z ładowaniem plików .lua .xbst do tibi
Włączyłem bota, załadowałem klienta Tibii i dalej już nie mogę załadować skryptu. Wchodzę klikając PPM na siebie i Scripter, teoretycznie już w tamtym miejscu powinny wyskoczyć podstawowe skrypty do załadowania ale nie ma nic + jak pójdę ścieżką do własnych plików .lua . xbst nie mogę ich załadować bo klikając ppm otwiera się automatycznie w programie. Czy problemem jest automatyczne otwieranie w programie czy może coś innego?
ktoś może wie w czym problem?
bardzo bym prosił o pomoc.;>
Problem rozwiązany, jakby ktoś szukał to problemem u mnie była lokalizacja folderów Xenobota. Mianowicie pliki .,lua i .xbst trzeba wklejać do katalogu Dokumenty/Xenobot/Script a nie C:/Program Files/Xenobot/Scripts. Btw Tak wiem że to był głupi błąd.
thank you for this useful thing
17:29 XenoScript Error:
Script: WYRMY LB.lua
Line #: 1
Chunk: C:?Users?LUKASZ?1?DOCUME?1?XenoBot?Scripts??WYRMYL ?1.LUA
Error: unexpected symbol near 'ď'
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
co nie tak zrobilem? :confused:
17:29 XenoScript Error:
Script: WYRMY LB.lua
Chunk: C:?Users?LUKASZ?1?DOCUME?1?XenoBot?Scripts??WYRMYL ?1.LUA
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
co nie tak zrobilem? :confused:
Witam a co zrobić, żeby użył liny podczas drogi powrotnej :)?
Siema, mógłby mi ktoś pomóc, mianowicie chodzi mi o skrypta, że jak wraca z expa to idzie sellnąć itemy które lootnął ? potrzebny mi bardzo.. prosze o pomoc
Em. To jest raczej proste... Wszystko możesz ustawić w Cavebocie i trzema linijkami kodu. Napisz jakie itemy chcesz sprzedać?
Czesc, uzywal ktos xeno na mc ? tzn np ed+ms ? ze EK idzie pierwszy, Ms na follow za Ek (wszedzie nawet po drabince itd) i jak widzi mobka to wali sdkami, uwali to EK bierze loota a MS dalej na follow. Bardzo tego potrzebuje, prosze pomożcie
Ja mam inny problem jak zrobić żeby sprawdzał czy są zamknięte drzwi jeśli tak to otwiera je kluczem. Chodzi mi o trolle w ab.
19:23 XenoScript Error:
Script: Waypoint z Przeplywaniem (1).lua
Chunk: C:?Users?Wiesio?DOCUME?1?XenoBot?Scripts??WAYPOI?1 .LUA
Ktoś jest w stanie pomóc?
Dlaczego script od ciebie nie działa poprawnie, gdy zmieniam, żeby kupił 5 mana potion i 5 health potion to kupuje 200 mana potion i 20 strong health potion ?
Jest może więcej takich gotowych scripts.lua lub ktoś wie jak wpisać, żeby wyszukać w google ? Może jakiś poradnik do stworzenia scriptu od podstaw ? Czekam na odpowiedzi i na to, aż poprawisz swój script PZDR
sanix odezwij sie na gg3304421, potrzebuje pomocy z xenobotem, jestem poczatujacy
niech ktokolwiek napisze kto zna sie na xeno
dzieki
A ma ktoś może skrypt na pisania na kanale Advertising? chodzi mi o to żeby co 2 minuty wstawiał na ten kanał tą samą wiadomość. Szukałem takie skryptu na googlach ale pod xeno nie znalazłem.
2 Sprawa nie używam full afk dlatego przydał by mi się skrypt na cap alert (jeżeli X capa wyje alert) mam coś podobnego gdy się runy kończą ale na capa by się też przydało żeby nie stał jak baran nad zabitym potworkiem gdy mu braknie :D
Siema. Wie ktoś z was jak zrobić, żeby otwierał drzwi i w razie czego sprawdzał, jakby ktoś zamknął, żeby bot się nie zwiesił?
Wie ktoś jak zrobić zebym przechodzil przez bramke lvlowa?
Witam Serdecznie.
Szukając po forum znalazlem twoj poradnik. I umiem zrobic "waypointy na huncie" "Target" heal itp ale chcialbym zrobic skrypt by mi sam resupply robil itp. Jednak twoj poradnik jest troszke przestazaly i nie moge sciagnac tego .lua Moglbym prosic o jakas pomoc :D ?
Dzieki wielki
Wszystkiego Dobrego
Jakis reupload?
@Sanix
możesz zreuploadowac linka do lua? albo może ktoś ten plik udostepnic?
Nie moge pobrac pliku lua, mozesz wrzucic na inna strone
Jak zrobic zeby kupowal gfb?
Witam moze ktos wkleic lua file z tego poradnika??