czy możesz to wkleić do pliku lua i mi przesłać?
Printable View
czy możesz to wkleić do pliku lua i mi przesłać?
kurwa
Tutaj masz że kupuje jeszcze Spearki tylko tam dodaj ID zmeiń ilość i wogole ureguluj jak potrzebujesz
http://speedy.sh/ArPQh/Waypoint-z-Przeplywaniem.lua
a tworząc waypoint dodaj label np: GoSpear i jak dojdzie od NPC dodaj label dokładnie o nazwie "Spear"
ok dzięki wilkie
a mam takie pyt , ale do cavebota. Jak zrobić zeby przechodził przez bramy na yala ?
to już musi być kolejny Label dodany z funkcją klikniecia w te dzwignei czy co to tam jest ale tego nei potrafie ;/
Self.UseItemFromGround(32775, 31141, 5)
zmieniasz koordynacje, na który przedmiot ma nacisnąć. czyli jeśli stajesz obok tego itemu, który cię teleportuję to musisz odjąć 1 od cyfry, koordynaty w osi x, badz y, we wlasciwą stronę, jak to sprawdzic, w którą po prostu stan trochę dalej i postaw waypointa pierwszego i kolejnego w tę stronę co chciałbyś użyć item i sprawdzisz sobie, w której koordynacie masz odjąć. Ten skrypt dodajesz w walkerze. Jeśli nie zadziała musisz dodać do swojego skryptu .lua.
To dodajesz w odpowiednim miejscu w skrypcie, nie mam pojęcia jak ci to wytłumaczyć bo sam niedawno zacząłem i się uczę, ale umiem dodawać niektóre funkcje do skryptów.
przykładowo, gdy label o nazwie "przejscie1brama"
elseif (labelName == "przejscie1brama")then
end
setWalkerEnabled(true)
end
Bądź robisz nowy .lua przykładowo przejscie1brama.lua i dodajesz całe to i uruchamiasz skrypt. Myślę, że powinno działać, a jak będzie jakiś błąd dodaj na samym końcu end.
registerEventListener(WALKER_SELECTLABEL, "onWalkerSelectLabel")
function onWalkerSelectLabel(labelName)
if (labelName == "przejscie1brama")then
end
setWalkerEnabled(true)
end
PS. Chętnie pomogę, jeśli będę mógł i potrafił, także mogę razem z kimś robić nowe skrypty, waypointy i rozwijać się w xenobocie, interesuje mnie rozwój w takim stopniu, by sprzedawać skrypty jeśli to możliwe.
Borzo masz może GG ?
Przydatne! dzięki!
A może jak zrobić taskera? Bo szukam czegos na krokodyle i ciezko..
hmmm no co jakiś czas samemu sprawdzić to chyba nie jest ciężko ^^