hars mam przez wlasna nieuwage nie dalem spaci miedzy Stats Hunt i checker nie mogl sprawdzic xd ale juz jest git dara dle 100% afk xD
Printable View
hars mam przez wlasna nieuwage nie dalem spaci miedzy Stats Hunt i checker nie mogl sprawdzic xd ale juz jest git dara dle 100% afk xD
siema czy ma ktoś skrypt na to żeby bot brał royal speary z depozytu, po 30 sztuk?
Było już wcześniej:
gdzie:Code:Self.WithdrawItems(A, {B, C, D})
A - to numer slotu w depo z którego ma pobierać speary itp. (muszą być w bpku),
B - id speara/assassin stara etc.,
C - numer slotu do którego ma dany itemek wkładać, 0 - main bp, 1 - pierwszy bpk itp.
D - ilość która ma pobierać z depo
Tak u mnie wygląda depositer z pobieraniem assassin starów.
Zadziała to w przypadku gdy bpków do których depozytuje itemy nie masz pełnych i nie musi ich otwierać, jeżeli tak masz to zrób całkiem oddzielną linijkę na pobieranie z depo.Code:--[[deposititems]]--
function DepositItems()
Self.ReachDepot()
wait(500, 600)
Self.DepositItems({xxx, 0}, {xxx, 1})
Self.WithdrawItems(2, {7368, 0, 300})
Code:--[[withdraweitems]]--
function WithdraweItems()
Self.ReachDepot()
wait(500, 600)
Self.WithdrawItems(A, {B, C, D})
Okej dzięki za to co podałeś a teraz mam kolejne pytanie a mianowicie
Jak zrobić takie coś żeby ustawić czy bot chce iść np na resp bonelordów, jeżeli będzie tak to pojdzie a nie to nie.
Gdyż tego zabardzo nie ogarniam szukałem odpowiedzi instalowałem inne skrypty próbowałem sam to zrobić ale niestety nie działalo i wyskakiwały mi błędy itp dlatego chciałbym żeby ktoś mi to wytłumaczył i powiedział też jak zrobic wayponty w walkerze.
Witam mam problem ze scryptem chcialem sobie zrobic scryt na souleatery tak aby kupowal poty i gfb u chartana expil expil zbieral tylko kase i potem znowu sie resuplajowal u chartana i tak w kolko no nie tylko ze ciagle mi jakies errory wyskauja jak jeden zrobie to co innego wyskakuje moglby ktos zobaczyc co nie tak z tym scryptem i mi odpowiedzial z gory dziekuje http://speedy.sh/DxYVQ/soul1.1.lua
23:34 XenoScript Error:
Script: soul1.1.lua
Line #: 137
Chunk: C:?Users?Kucu?Documents?XenoBot?Scripts?soul1.1.lu a
Error: 'luaGetSelfCap' called with invalid number of arguments [1 supplied, 0 required]!
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
i:Code:elseif (labelName == "Cave1") then
if (Bone = true) then
gotoLabel("GoBone")
else
gotoLabel("NoBone")
end
lalbeki pozmieniaj pod siebie, i robisz waypointy. Dochodzisz do momentu gdzie ma sprawdzać czy iść na bonelordy czy nie:Code:local Bone = true
Myślę że zrozumiesz co i jak.Code:(x, y, z)
label Cave1
label GoBone
(x, y, 7)
(x, y, 8)
(x, y, 8)
(x, y, 8)
(x, y, 7)
label NoBone
(x, y, 7)
(x, y, 7)
(x, y, 7)
(x, y, 7)
Dużo błędów jest w tym pliku.
Po pierwsze:
- tutaj nie wpisujesz żadnej liczby, powinno być tak:Code:(Self.Cap(10) < MinCap)
Po drugie:Code:(Self.Cap() < MinCap)
Code:(Self.ItemCount(3191) <= HealthToLeave)
Code:(Self.ItemCount(3191) < WantedHealth)
Pozmieniałeś nazwy w local, ale dalej już nie, albo zmieniamy wszystko albo nic. W localu masz wszędzie GFB, a tutaj wszędzie Health to nie ma prawa działać. Popraw to i daj znać co i jak.Code:Self.ShopBuyItem(HealthPotID, (WantedHealth-Self.ItemCount(HealthPotID)))
Siemka
Jak zrobić żeby bot używał exani hur 'up/down ? wiem, że jest na to skrypt ale to zrobić plik lua i włączyć bo w bocie czy do skryptu Sanix'a trzeba to dopisać bo nie rozumiem ;/
Dzięki :) działa :) ziomuś doradzisz mi może gdzie ustawić full afk na shadowcores ? 150 ED mam duuuużo cc, a zależy mi tylko na dobrym expie :) gdzieś, gdzie ludzie mało pk'ują
ciężko znaleźć tam miejsce na full afka, raczej wszędzie Cię mogą zabić.