witam jest mozliwy do wykonania skrypt jesli 6 mobow na ekranie wylacza targeting i biegnie do labla o nazwie refill ? chodzi mi oto ze na wyrmach drefii nooby luruja mi wyrmy i nic innego jak dead nie wchodzi w gre , z gory dziekuje za pomoc
Printable View
witam jest mozliwy do wykonania skrypt jesli 6 mobow na ekranie wylacza targeting i biegnie do labla o nazwie refill ? chodzi mi oto ze na wyrmach drefii nooby luruja mi wyrmy i nic innego jak dead nie wchodzi w gre , z gory dziekuje za pomoc
moze mi ktos wytlumaczyc o cochodzi z tymi SPECIAL AREAS ?
cześć mam takie pytanie bo mam skrypta na to by z ziemi pod danym x, y , x podnosił mi speary i tu moje pytanie jak zrobic w walker zeby zatrzymywal sie na 5s tam i zabierał te speary? ;d
- prosze o dokładne wytłumaczenie bo jestem zielony w tym ;p
-dzieki
17:24 XenoScript Error:
Script: Waypoint z Przeplywaniem.lua
Line #: 93
Chunk: C:?Users?zzzz?DOCUME?1?XenoBot?Scripts??WAYPOI?1.L UA
Error: unexpected symbol near '-'
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
Witam
Wie ktoś jak ustawić aby postać wracała zostawić kasę gdy cały plecak jest już zapełniony, nie ważne ile capa jeszcze zostało?
Pytając na angielskim forum dostałem odpowiedź
z tym że jeśli chodzi o skrypty to jeszcze tego nie ogarniam i za bardzo nie wiem gdzie mam to wstawić, obecnie używam takiego lua:Quote:
if Container('backpack name'):isFull() then
WalkerGoto('label name')
end
czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć gdzie to powinienem dopisać?Quote:
local GoldBP = "Red Backpack" -- Name of Gold backpack
registerEventListener(WALKER_SELECTLABEL, "onWalkerSelectLabel")
function onWalkerSelectLabel(labelName)
if (labelName == "Bank") then
setWalkerEnabled(false)
delayWalker(5000)
Self.SayToNpc({"hi","deposit all","yes"}, 65)
sleep(math.random(700, 1400))
delayWalker(2000)
setWalkerEnabled(true)
end
if (Label == "bpOpen") then
Walker.Stop()
Self.CloseContainers()
wait(900,1000)
Self.OpenMainBackpack(MinimizeMainBP):OpenChildren ({GoldBP,MinimizeBPs})
wait(1000)
Walker.Start()
end
end
co zrobić aby bot przerzucał się między monkami (summony) do dobrego treningu? Wpisanie w targeting nie działa :/
Sorki wam wszystkim że nie odpisywałem ale mam dla was smutną wiadomość dostałem Delete bo Gildia od której miałem hunta zgłosiła mnie do Cipsoftu ;/ Tak więc skończyłem z tibią myślę że na zawsze ale zobaczymy jak to sie potoczy.
OCZYWIŚCIE JEŚLI SĄ OSOBY KTÓRE TU CZYNNIE DZIAŁAJĄ TO KONTYNUUJCIE. POZDRAWIAM
Siemanko. Sanix mam problem
Gdy wczytuje to w scripterze wyskakuje mi blad:
17:05 XenoScript Error:
Script: Tarantulejszyn.lua
Line #: 1
Chunk: C:?Users?Bajdol?DOCUME?1?XenoBot?Scripts??TARANT?1 .LUA
Error: unexpected symbol near 'ď'
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
mam podobne blędy co kolega wyżej . Pomoże ktoś ?
@klosek11 Ziomek, rozgryzlem haha. otworz ten skrypt i zjedz do linii 93.. i tam na koncu "zdania" masz - , skasuj go i zapisz bedzie dziabalo