@bajdol
Bot wysyła Ci informacje, że w swoim skrypcie "lua" w wierszu 1 masz błąd po literce "i". Wejdź i zobacz o co chodzi, może to być np. brak " lub ) lub jest za dużo czegoś.
Printable View
@bajdol
Bot wysyła Ci informacje, że w swoim skrypcie "lua" w wierszu 1 masz błąd po literce "i". Wejdź i zobacz o co chodzi, może to być np. brak " lub ) lub jest za dużo czegoś.
@rzycufka
Ja bym to zrobił w taki sposób. Stwórz nowy plik .lua o dowolnej nazwie. Jego zawartość powinna wyglądać tak:
lua code:
Module.New("BackpackChecker", function(mod)
if Container('WSTAW_NAZWE_BP'):isFull() then
WalkerGoto('WSTAW_NAZWE_WAYPOINTU')
end
end)
Ten skrypt będzie sprawdzał czy dany BP jest pełny. Jeżeli tak, przejdzie do danego wpt.
Witam otóz tutaj zgromadzonych. Zrobiłem sobie full afka według "przepisu" lecz xeno nie chce mi otwierać ciał young sea serpentów. Czy jakoś trzeba id dodać? Jeżeli tak to niech ktoś będzie taki dobry i napisze gdzie to wpisać
Potrzebuję skryptu na używanie itemu z danym id z bp na drugim itemie. Poratowałby ktoś?
Stary , dzięki bardzo za pomoc. Zrobiłem swoj pierwszy skrypt na banute -2 full afk. JESTES MISTRZEM !
dzieki
Siemka
Czemu ten scrypt wyplaca mi niepotrzebnie 1350gp.
I jeszcze 1 pytanie.
Czemu ten bot robi mi tylko 1 petle na expie i wraca do miasta? <Juz ogarnolem to wystarczylo usunac spacje w scrypcie
Jak wypłaca ci 1350 golda ? nie rozumiem ? pewnie ustawiłeś że ma kupić tyle i tyle potów czy coś
Zapewne przy formulach do wypłacania są zbędne zmienne.
siema lua mi niedziala
17:45 XenoScript Error:
Script: Banuta.lua
Line #: 1
Chunk: C:?Users?dom?Documents?XenoBot?Scripts?Banuta.lua
Error: unexpected symbol near 'ď'
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
17:45 XenoScript Error:
Script: Banuta.lua
Line #: 1
Chunk: C:?Users?dom?Documents?XenoBot?Scripts?Banuta.lua
Error: unexpected symbol near 'ď'
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.