uposledzony jestes?
Printable View
potrzebuje pomocy robiłem formata i jak instaluje xeno wyskakuje mi błąd "There is problem with this windows installer package.a program run as part of the setup did not finish as expected.Contact your support personnel or package vendor" po formacie zainstalowałem framework 3,5 i nic nie pomga co jeszcz emoze brakowac?
jak mam zrobic full afka na wratha zeby mi rzucal scale of corruption otwieral drzwi
Jak ustawić żeby wracał sie do depo i zabierał z niego speary gdy mu się kończą. Dodam że nie zbieram loota więc nie musi w tym depo nic zostawiać.
http://www.microsoft.com/en-us/downl...s.aspx?id=5555
albo kliknij w "this" tutaj, to wyskoczy Ci to samo
http://forums.xenobot.net/misc.php?do=download
Jesteście śmieszni, że zadajecie milion pytań, jakbyście nie zauważyli, że Sanix się już nie udziela, bo skończył grę, a Harsa też coś długo nie ma. I tak długo wytrzymywali z pytaniami idiotów o błąd w pierwszej linijce, w całym wątku było o tym już z 15 razy... Dodatkowo, jesteście na tyle kurewsko leniwi, że nie dość, że stawiacie bota od lv 1 aż do bana, to jeszcze sami sobie nie możecie nic napisać w tym bocie, lepiej niech to też ktoś inny zrobi... Zresztą pytania o linijkę 1 (lub 93) też wskazują na wybitne lenistwo, łatwiej wejść na ostatnią stronę wątku i zadać pytanie, niż się pofatygować i trochę poczytać (o tym jest już na 1 stronie -.-). No i ten angielski ("licho u mnie z angielskim" itp)... Jak już stawiacie boty, to przeznaczcie wolny czas na naukę angielskiego, przyda wam się do czegoś w życiu.
Kochanie (o ile jesteś dziewczyną, sugeruje to twoj nick) nie denerwuj się, złość piękności szkodzi ;) To są cebulaki, wszystko chcą dostać za darmo, a jak coś nie działa to duży rage na wszystkich, nawet nie chce im się przeczytać błędu. Widzą aby czerwony message i piszą me englando poor, wtf script not working!!! Pleas halp me.
Cheers Anetka.
mam problem
może ktoś mi wytłumaczyć jak to naprawić?
podkreśle ze robilem wszystko tak jak bylo napisane w tutorialu
XenoScript Error:
Script: Waypoint z Przeplywaniem.lua
Line #: 95
Chunk: C:?Users?Admin?DOCUME?1?XenoBot?Scripts??WAYPOI?1. LUA
Error: ')' expected near '{'
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot