Witam panowie czy ktos probowal expic ek+ed? i posiada wiedze jak to zgrac (sio,exeta,fallow...) , kolejne pytanie czy ktos ogarnia poi dle z vialami? (wtajemniczeni wiedza wiec nie bede sie rozwodzil)
Printable View
Witam panowie czy ktos probowal expic ek+ed? i posiada wiedze jak to zgrac (sio,exeta,fallow...) , kolejne pytanie czy ktos ogarnia poi dle z vialami? (wtajemniczeni wiedza wiec nie bede sie rozwodzil)
Hjugo jestes w stanie zrobic cos takiego nie musi byc w tamtym miejscu to juz bym sobie zmienil bylbym wdzieczny
Ile sobie liczysz za to
Wiem że pisze może nie w odpowiednim miejscu ale mam Bardzo powazny problem z skryptem nie chce sie zaladowac, a mianowicie wygląda to tak.
00:18 XenoScript Error:
Script: ?ALL?venoreSwampTrolls.lua
Error: cannot open C:?DOCUME?1?SAAWEK?MOJEDO?1?XenoBot?Scripts??_ALL_ V?1.LUA: No such file or directory
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
Ja tak expiłem na shadowcores ek+ed+rp, jakoś to szło nawet. Co do drugiego pytania to myślę że będziesz wiedział co z tym zrobić:
lua code:local vialBp = "Dragon Backpack"
local pos = {x = 32791, y = 32332, z = 9}
registerEventListener(WALKER_SELECTLABEL, "onWalkerSelectLabel")
function onWalkerSelectLabel(labelName)
if (labelName == "UseVial") then
Walker.Stop()
vialBp = Container.New(vialBp)
if (vialBp:isOpen()) then
for s = 0, vialBp:ItemCount() do
local i = vialBp:GetItemData(s)
if (i.id == 2874) then
vialBp:UseItemWithGround(s, pos.x, pos.y, pos.z)
break
end
end
Walker.Start()
end
end
end
Jak byś miał trochę oleju w głowie to wrzucił byś to do byle jakiego translatora i byś wiedział o co chodzi. Nie istnieje taki plik.Quote:
Originally Posted by slawo91