Bardzo Fajny I Przydatny Poradniczek Dzieki :)
Printable View
Bardzo Fajny I Przydatny Poradniczek Dzieki :)
Bardzo prosty poradnik, bardzo dziekuje wkoncu udalo mi sie stworzyc swojego wlasnego full afk'a :)
Siema mam problem nie kupuje mi potionów i SD,wszystko mam tak jak w opisie ID potionów podane, podchodzi "hi" i stoi nic nie kupuje i odchodzi.
Siema!
Prosze o pomoc ze skryptem lua do moich waypointow chodzi konkretnie o skrypt full afk zrobilem wpt kierowalem sie tym poradnikiem :
http://forums.xenobot.net/showthread...ypoint-100-AFK
jakby mogl ktos pomoc mi i poprostu przerobic mi ten skrypt lua w sposob taki ze bot po pierwsze otwierał piec backpackow a druga sprawa to jest taka zeby kupowal sdki i poty zrobilem wpt wiec zalezymi na tym zeby bylo to zrobione w tej kolejnosci probowalem to zrobic ale niestety error ;/
z góry dzięki pozdrawiam ;> prosze o pilna pomoc ;>!
Siema!
Prosze o pomoc ze skryptem lua do moich waypointow chodzi konkretnie o skrypt full afk zrobilem wpt kierowalem sie tym poradnikiem :
http://forums.xenobot.net/showthread...ypoint-100-AFK
jakby mogl ktos pomoc mi i poprostu przerobic mi ten skrypt lua w sposob taki ze bot po pierwsze otwierał piec backpackow a druga sprawa to jest taka zeby kupowal sdki i poty zrobilem wpt wiec zalezymi na tym zeby bylo to zrobione w tej kolejnosci probowalem to zrobic ale niestety error ;/
z góry dzięki pozdrawiam ;> prosze o pilna pomoc ;>!
Witam mam problem z xenobotem zrobiłem swój pierwszy full afk i prawie wszystko działa dobrze oprócz kupowania manasów, nie wiem czemu ale mam napisane, ze ma kupować 700manasów a on kupuje zawsze tylko 200 ;/
@Baxetr pokaż lua fragment z npc od potów.
na 99% chodzi o to że masz tylko 2 linijki od manasów a jeżeli jest to 700 to musisz dodać pare linijek. Ja zawsze daje 10 linijek jak robie skrypty na knighta żeby się nie bawic pozniej z tym. Otaguj mnie jak wrzucisz bo zapomne
@wojewodzki12
juz sobie z tym poradzilem, ale mam problem, bo gdy kupuje 1,4k manasow to jest dobrze kupi je i idzie na expa, a gdy mam ustawione zeby kupowal powyzej np. 1,6k albo wiecej to wtedy jest problem... bot kupi te manasy tylko potem jakby się zacią i stoi w miejscu i nie chce przejsc do nastepnego wpt
Code:elseif (labelName == "MP") then
local tries = 10
setWalkerEnabled(false)
Self.SayToNpc({"hi"}, 65)
while (Self.ItemCount(285) > 0) do
Self.SayToNpc({"vials", "yes"}, 65)
end
Self.SayToNpc({"trade"}, 65)
while tries > 0 and (Self.ItemCount(ManaPotID) < WantedManas) do
wait(300,500)
Self.ShopBuyItemsUpTo(ManaPotID, WantedManas)
tries = tries - 1
end
if tries == 0 then
setWalkerEnabled(false)
else
setWalkerEnabled(true)
end
Witam, Potrzebuje skryptu na zmienianie broni z daggera na rapier ma ktoś?
U mnie ten skrypt nie działa. Jak go wlaczam to idzie do depo potem je otwiera i przestaje robic cokolwiek