Dlaczego jak jest waypoint checker to po prostu go omija ? a cap i potionów jest wystarczajaco
Printable View
Dlaczego jak jest waypoint checker to po prostu go omija ? a cap i potionów jest wystarczajaco
Dobra juz wiem popatrzyłem troche po bocie i miałem inne poty ustawione zeby sprawdzał zmieniłam i wszystko działa :) Bardzo dobry poradnik
No widzę że mój poradniczek się przydaje miło mi to widzieć. Niestety nei mam czasu i w sumie chęci odpisywać gdyż już nie gram w Tibie ale propsy :3
Siemanko
dzięki twojemu poradnikowi udało mi się zrobić skrypt na hydry - wszystko działa zajebiście tylko jest pewien problem że potrzebuje żeby mi odnosił taski, masz jakiś pomysł jak dodać opcję sprawdzania ile ma zabitych hydr i odnoszenia taska?
Mam pewien problem, prosze o pomoc :/
Zrobilem wpt, wszystko smiga tylko niestety kiedy podchodzi do mf shopu, aby kupic manasy to mowi hi, otwiera sie trade i po sekundzie znika i nic nie kupuje.. pomoze ktos? :(
#edit
juz ogarnalem o co chodzilo :)
napisane bylo 2x trade, przez co bot otwieral i zamykal okienko z tradem
Teraz mam za to inny problem... jak juz jest na expie to po zrobieniu "pętelki"(wpt), majac dalej potiony i capa wraca niewiadomo po co... pomoze ktos? Dodam ze uzywam tylko manasow a w hp wstawilem po prostu 0 do tego cfg
Witam, chcialem zapytac jak ustawic zeby bot kupowal mi sd?? czy wystarczy zmienic id tam gdzie sa healt poty? A drugie pytanie, jak ustawic zeby bot mi szedl i kupowal strzaly?
Dobra juz wiem
Siema, mam problem. Korzystając z tego poradnika, zrobiłem wszystko jak należy. Wszystkie labele się zgadzają, wszystkie ID pozmieniane itd. Mój problem wygląda następująco. Kiedy bocik wraca z expa, wchodzi do depo i pomija wszystkie labele FullCheck, PreDeposit, Depositer i po prostu idzie od razu do banku, żeby wyciągnąć kasiorę. Ktoś, coś? Pomocy!
Link do skryptu niestety wygasł. Mógłby ktoś updatować?:)
Witam.
Czy jest ktoś, kto mógłby mnie przerobić skrypta tego: http://speedy.sh/ArPQh/Waypoint-z-Przeplywaniem.lua
Na takiego zebym mógł kupywać Prismatic Bolty?
Założenie planu jest takie, że bot startuje z Edron tu jest głowne depo na moim przyszłym wpt robi refil otwiera bp itp itd w kolejnosci jak tam trza,
idzie na statek płynie do Heliar ( Gram na otsie Hexera ) i potem znów wraca?
Może ktoś podać jakie labele tworzyć ? Ten skrypt tutaj ma w założeniu kupowanie spearków a jak wyżej pisałem chciałbym aby kupywał Prismatic Bolty i sprawdzał ich stan.
Z góry dziekuję za pomoc :P
Jest to mój pierwszy post wiec Siema jeszcze raz ^^
@edit
Pobawiłem się troche z tym skryptem id pozmieniałem ceny itp i bot kupuje tylko 1 prismatic bolta i nie kupuje wogule SMP :/ ani spirytów :/ pomoccyyyyy...