Seriously, Word Padem? Jak już to Notepad++ XD
Printable View
Seriously, Word Padem? Jak już to Notepad++ XD
Yo,
Mam mały problem ... ogarnąłem sobie prawie całego bota, nawet te prze prze prze **** ane funkcję ale za chiny nie mogę sobie ustawić by postać mi chodziła do banku.
Mianowicie chce aby/gdy mam np 2k w plecaku skierował się do banku wszystko wpłacił i wrócił na expa, bez jakiś przystanków na sell loota czy kupno manasów bo jest mi to zbędne.
Ja w tym jest w chuj bugów nie polecam
nie chce zeby kupowal heal potionow co mam zrobic? chce ustawic tylko refil dla maga oby manasy kupowal i lota do dp zanosil prosze o pomoc
This thread is from 2013y and code from 2013y. It also working but very bad :/
Czesc! Jak dodac funkcje resetowania bp? Mianowicie chodzi mi o to ze jak napcham z 5 bp kasy to jak pojdzie do banku wraca na expo to wklade kase to ostatniego bp czyli tylko uzbiera 2k kto pomoze? Moze ktos zerknac czy w tym lua wszystko wporzadku?
Dasz rade tak przerobić config żeby bylo mozna kupic gfb/sd/ava itp?
Potrzebuję pomocy z ładowaniem plików .lua .xbst do tibi
Włączyłem bota, załadowałem klienta Tibii i dalej już nie mogę załadować skryptu. Wchodzę klikając PPM na siebie i Scripter, teoretycznie już w tamtym miejscu powinny wyskoczyć podstawowe skrypty do załadowania ale nie ma nic + jak pójdę ścieżką do własnych plików .lua . xbst nie mogę ich załadować bo klikając ppm otwiera się automatycznie w programie. Czy problemem jest automatyczne otwieranie w programie czy może coś innego?
ktoś może wie w czym problem?
bardzo bym prosił o pomoc.;>
Problem rozwiązany, jakby ktoś szukał to problemem u mnie była lokalizacja folderów Xenobota. Mianowicie pliki .,lua i .xbst trzeba wklejać do katalogu Dokumenty/Xenobot/Script a nie C:/Program Files/Xenobot/Scripts. Btw Tak wiem że to był głupi błąd.