Jest może więcej takich gotowych scripts.lua lub ktoś wie jak wpisać, żeby wyszukać w google ? Może jakiś poradnik do stworzenia scriptu od podstaw ? Czekam na odpowiedzi i na to, aż poprawisz swój script PZDR
Printable View
Jest może więcej takich gotowych scripts.lua lub ktoś wie jak wpisać, żeby wyszukać w google ? Może jakiś poradnik do stworzenia scriptu od podstaw ? Czekam na odpowiedzi i na to, aż poprawisz swój script PZDR
sanix odezwij sie na gg3304421, potrzebuje pomocy z xenobotem, jestem poczatujacy
niech ktokolwiek napisze kto zna sie na xeno
dzieki
A ma ktoś może skrypt na pisania na kanale Advertising? chodzi mi o to żeby co 2 minuty wstawiał na ten kanał tą samą wiadomość. Szukałem takie skryptu na googlach ale pod xeno nie znalazłem.
2 Sprawa nie używam full afk dlatego przydał by mi się skrypt na cap alert (jeżeli X capa wyje alert) mam coś podobnego gdy się runy kończą ale na capa by się też przydało żeby nie stał jak baran nad zabitym potworkiem gdy mu braknie :D
Siema. Wie ktoś z was jak zrobić, żeby otwierał drzwi i w razie czego sprawdzał, jakby ktoś zamknął, żeby bot się nie zwiesił?
Wie ktoś jak zrobić zebym przechodzil przez bramke lvlowa?
Witam Serdecznie.
Szukając po forum znalazlem twoj poradnik. I umiem zrobic "waypointy na huncie" "Target" heal itp ale chcialbym zrobic skrypt by mi sam resupply robil itp. Jednak twoj poradnik jest troszke przestazaly i nie moge sciagnac tego .lua Moglbym prosic o jakas pomoc :D ?
Dzieki wielki
Wszystkiego Dobrego
Jakis reupload?
@Sanix
możesz zreuploadowac linka do lua? albo może ktoś ten plik udostepnic?
Nie moge pobrac pliku lua, mozesz wrzucic na inna strone