10:41 XenoScript Error:
Script: Jeckyll.lua
Line #: 24
Chunk: C:?Users?wtf2?Documents?XenoBot?Scripts?Jeckyll.lu a
Error: unexpected symbol near 'local'
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
Printable View
10:41 XenoScript Error:
Script: Jeckyll.lua
Line #: 24
Chunk: C:?Users?wtf2?Documents?XenoBot?Scripts?Jeckyll.lu a
Error: unexpected symbol near 'local'
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
ale wypełniłeś dosłownie każdy Item Idkiem ? póxniej możesz już byle jakei wpisywać jak nei masz tylu Itemow na sell
Oh teraz dziala,wpisale wszystko,dzieki Sanix i Hars,;)
Mam takie pytanie jeszcze,wiec bot bedzie mi sprzedawal loota i kupowal zaraz po tym poty ?
Spoko teraz tylko przetestuj czy wszystko śmiga bo wiadomo jakiś błąd mógł się przytrafić :)
Tam gdzie napisales by zmienic,to tylko trade wystarczy,chyba niczego nie musze dopisywac by bral potki prawda? O to ci chodzilo? bo do tego npc wystarczy napisac hi trade jak do innych;p
Ok teraz potestuje to i dam wam znac ;)
Czy jest to poprawnie napisane? Bo wszystko dziala oprocz linijki z withdrawitems...Code:elseif (labelName == "Deposit") then
setWalkerEnabled(false)
Self.ReachDepot()
Self.DepositItems({17846, 0}, {17812, 0})
Self.DepositItems({17817, 1}, {17819, 1})
Self.WithdrawItems(3, {7378, 0, 30})
wait(1500,1900)
Dodatkowo postac nie zbiera loota ze wszystkich cial, mozna to jakos zmienic?
szczerze powiem nigdy nie testowałem withdrawa z depo więc nwm a z looterem to jest już błąd autora bota ;/
Wszystko ladnie dzialalo, az nagle zaczelo wyskakiwac cos takiego, dodam, ze w kodzie nic nie zmienialemCode:21:01 XenoScript Error:
Script: [One-Liner executed by XenoBot Walker]
Line #: 1
Chunk: [string "Leave"]
Error: '=' expected near '<eof>'
Tak, wiem, ze tak to dziala. Sprawdzalem rozne kombinacje jednak zadna nie zadzialala
Kurczę dziwne, bo używałem tego skryptu u siebie i wszystko działało.
w tej linicje jest błąd powinno być HealthPotID
Self.WithdrawMoney((HealthCost*(WantedHealth-Self.ItemCount(HealthPotIDID))))
Faktycznie. Poprawię to i jutro zuploaduje linka. chociaż nie wydaje mi się żeby to jakoś wpływało na cokolwiek
ja mam jedno pytanie bo moi znajomi mówią mi ze to jest wykrywalny bot czy to prawda czy przy mass banie dostane delete
Nie, po prostu mam wrzucone do dp. 0,1 - bp z lootem, 2-royal speary (w kodzie jest 3, bo probowalem roznych kombinacji)
To wrzuć do bpka i podpisz odpowiedni slot i daj znać czy działa.
Witam mam pytanie a zatem czy jest skrypt na logowanie sie ?:)
Nie ma takiego. Nie wiem czy nadal działa ale możesz użyć programiku od Syntax'a. http://forums.xenobot.net/showthread...ight=reconnect
Nie mam pojęcia czemu zawsze dokupuje jednego :) sam się z tym borykam. A co ci w resetingu nie działa ?
Wszystko xd w ogole mi nie resetuje bpkow
Może nie pozmieniałeś ID'ków
Pozmienialem
Wut... Wyślij mi swoje LUA zobaczymy co tam pogrzebałeś
Niby wszystko dobrze. Musi ci resetować te Backpacki a na pewno Label utworzyłeś o dobrej Nazwie ? duże i małe litery mają znaczenie
Tak, label jest w porzadku
siemka a ja mam pytanie jak zrobić zeby z expa wychodził dopiero jak ma np 20 capa? nie wczesniej?
w kodzie znajdziesz taka pozycje, po prostu zmien wartoscCode:local MinCap = 50 -- Od ilu Capa wracać
JWbenek nei mam pojęcia jak moge ci pomóc. Musiałbyś chyba wysłać mi całego Skrypta tj. Lua i XBST bo inaczej nie wiem w czym tkwi błąd
Dobra, znalazlem blad, w kodzie jest wpisane "ResetBp", a label mialem "ResetBP" xd tylko teraz zamyka mi bp z lootem i kasa, ale otwiera tylko bp z lootem.. ID bp sie zgadza
A pytałem sie ciebie czy napewno dobrze label nazwałeś ...
Dobrze nazwalem, w poradniku napisales "ResetBP", a w kodzie "ResetBp"
A no niby tak bo wczoraj zaktualizowałem lekko te lua bo miał jeden błąd i zmieniłem z dużej na małą literę :) Poproawiłem teraz w tekscie poradnika też
ma ktoś dobrego huda z wszystkimi itemami ??
ja polecam HUD'a by Nakuu jest (chyba) darmowy
mam nakuu hud i mi nie działa nie wyświetla mi nic poza gpkami mówię od razu expie na port hope corym