Ja natomiast potrzebuje skryptu na exani hur up/down. Chce postawic rp na choseny i nw jak zrobic, bo gdy wraca musi uzyc czaru levitate
Printable View
Ja natomiast potrzebuje skryptu na exani hur up/down. Chce postawic rp na choseny i nw jak zrobic, bo gdy wraca musi uzyc czaru levitate
A jak mogę zapisać swojego skrypta? W sensie, gdzie one się zapisują (W postaci jakiego pliku, oraz lokalizacja?)
@edit:
NVM, JUŻ MAM.
W sumie racja bo nie napisałem o tym. Plik z waypointem docelowo tworzy się w folderze Moje DOkumenty>XenoBot>Settings a plik LUA musimy osobiście wkleić do Moje DOkumenty>XenoBot>Scripts
dzieki wielkie, w koncu zrobilem swoj full afka! mam tylko maly problem, nie znam sie calkowicie na tych kodach a chcialbym skrypt idealnie dopracowac: mam problem z tym, ze czasami w backpacku mam wiecej itemek niz 1 bp i nie otwiera mi kolejnego zeby wrzucalo itemki :/ chcialbym tez ze jak bedzie depositowal to zeby mi te dwa backpacki tak zrobil, moze mi ktos w kodzie pomoc to zrobic?
http://wklej.org/id/1308953/
Właśnie osobiście mam ten sam problem ;/ Nie mam pojęcia jak to rozwiązać ;/
Najałatwiejszy sposób to po prostu zdepozytować itemy z obecnie otwartego plecaka, zresetować bacpkacki całkowicie i jeszcze raz zrobić depozytowanie. Dzięki temu jeżeli zebraliśmy 2 plecaki itemów to zdepozytuje z obydwóch, niestety nie bedzie to juzdziałać przy 3 plecakach - trzeba pisać własną funkcje do depozytowania :)
mi bardziej chodzi że nie da się zdepozytować bo BP w Depo jest już pełen...
Przecież natywna funkcja Xeno do depozytowania normalnie otwiera kolejne plecaki w depo (pod warunkiem że są na ostatnim slocie).
To nwm. Mi jakoś sie to buguje widocznie :)