XenoBot Forums - Powered by vBulletin

User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Edron Demon War

  1. #1
    XenoBot Scripts Developer Joshwa534's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,890
    Mentioned
    517 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

    Edron Demon War

    Town: Edron
    Level: 150+
    Type: Powergamer

    Download this script from the Get Scripts window once logged into Tibia.

    Use this thread to ask questions or report bugs for this script.

  2. #2

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    201
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can anyone report xp/h and loot/h for this script? I'm testing it out right now on 170 94/90.

  3. #3

    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    75
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by arthurviolence View Post
    Can anyone report xp/h and loot/h for this script? I'm testing it out right now on 170 94/90.
    what exp/h loot/H did u get?

  4. #4

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    201
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xp/h was 200~250k/h (all paths set to true in the config), all alone in the spawn, non-pvp, regular population

    ended up breaking even, felt like I would waste tbh

  5. #5

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    201
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Joshwa534 is it possible to set the script to use exori gran ico AND exori ico?


    Also, I keep getting this error when i quit tibia and reload the script

    Could not write default config file.
    Last edited by arthurviolence; 01-04-2016 at 07:37 PM.

  6. #6

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    201
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ^^^Any ideas about how to fix this without having to redownload the script again and again?

  7. #7
    XenoBot Scripts Developer Joshwa534's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,890
    Mentioned
    517 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Quote Originally Posted by arthurviolence View Post
    @Joshwa534 is it possible to set the script to use exori gran ico AND exori ico?


    Also, I keep getting this error when i quit tibia and reload the script

    Could not write default config file.
    Yes, you can set it to use exori gran ico, just paste this into the config file and set the proper priority that you want.

    Code:
    UltimateStrikeName = exori gran ico   ; Name of the spell.
    UltimateStrikeEnabled = true          ; Do you want to use this spell? (true/false)
    UltimateStrikeUtito = false           ; Do you want to use utito tempo with this spell? (true/false)
    UltimateStrikePriority = 5            ; Priority compared to other runes and spells. (lower is more important)
    UltimateStrikeTargetMin = 1           ; The minimum amount of creatures, in the list below, to begin attacking. (0 to disable)
    UltimateStrikeMaxHP = 100             ; The maximum health of creatures, in the list below, to cast this spell.
    UltimateStrikeMinHP = 0               ; The minimum health of creatures, in the list below, to cast this spell.
    UltimateStrikeTargets = shaburak lord, askarak lord, shaburak prince, askarak prince, askarak demon, shaburak demon
    Quote Originally Posted by arthurviolence View Post
    ^^^Any ideas about how to fix this without having to redownload the script again and again?
    I'd have to see your exact config file, the exact (and full) directory of your Documents/XenoBot/Configs to know why you're getting that error.

  8. #8

    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Joshwa534 View Post
    Town: Edron
    Level: 150+
    Type: Powergamer

    Download this script from the Get Scripts window once logged into Tibia.

    Use this thread to ask questions or report bugs for this script.
    I could not get this script for at all. It get stucks after going to the floor were Annilinator is.. and just before we're it suppoto to turn into a Warlock place it cannot find the route. Is it just me or the script? A friedn tryed it aswell and had same problems.

  9. #9
    Senior Member Jontor's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    446
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by matti1207 View Post
    I could not get this script for at all. It get stucks after going to the floor were Annilinator is.. and just before we're it suppoto to turn into a Warlock place it cannot find the route. Is it just me or the script? A friedn tryed it aswell and had same problems.
    Do you have full map downloaded?
    Are you playing on OT?
    Can you mark the location where you're getting stuck on tibia.xyz?

  10. #10

    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Jontor View Post
    Do you have full map downloaded?
    Are you playing on OT?
    Can you mark the location where you're getting stuck on tibia.xyz?
    Hi, I'm playing on a real word, but I got it working. Thanks for the tips tought.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •