@Hars Dzieki wielkie, jestes MISZCZEM XENOBOTA![]()
Sprawdź tego huda, bo w nim musisz edytować nazwę pliku .xbst z jakiego ma brać informacje.
GL & HF
Juz ogarnalem, wiec luz![]()
Dzieki za wszystko![]()
Teraz ja miałbym pytanie. Otóż czy jest jakiś skrypt, który przestawałby loot-ować speary gdy mam ich x w ręku? :>
Last edited by Adrstalik; 05-06-2014 at 01:18 AM.
zobacz to:
Code:local spearID = 3277 local maxSpears = 10 function getSpearCount() local slot = Self.Weapon() if (slot.id == spearID) then return slot.count else return 0 end end while true do local n = getSpearCount() if n >= maxSpears then local sp = Self.Position() Self.DropItems(sp.x,sp.y,sp.z, spearID) else Self.Equip(spearID, "weapon",maxSpears - n) end wait(1000,5000) end
GL & HF
Świetnie. Mam teraz takie inne pytanie![]()
Otóż robię skrypt dla nowego palka na poh. Skupiam się głównie na Cyclopach. W skrypcie który robię jest mnóstwo special areas. Wygląda to tak :
76ji8y.jpg
Moje pytanie jest następujące. Czy jest możliwość, aby w przypadku gdy postać jest przy wpt nr 108 północa area zniknęła, bądź zmieniła swoje ustawnienie z targeting na walker? A najlepiej była nieaktywna?
Dałbys rade @Sanix żeby kupowało SD ? próbowałem zmienić w tych codach ale nie chce lecieć kupić ;/
Pomógłby ktoś napisać skrypcik, który by liczył ilość zużytych spearów? Nie umiem ustawić zmiennych, żeby się nie nadpisywały :/