A moze jakis pomysl na ignorowanie kszesel, skrzynek itp?
A moze jakis pomysl na ignorowanie kszesel, skrzynek itp?
Zakładka Pathfinder i zaznaczasz chodzenie po fieldach i meblach.
GL & HF
Mam 2 pytania
1. Można jakoś poprawic kupowanie manasów? bo ustawiłem że ma mi kupowac 1400 i czasem kupi 1400 ,czasem 100, czasem 600.
2. Jak ustawic depositer żeby depositowal itemy do kolejnego plecaka? Np wracam z hunta z 4 bp loota i on mi odklada tylko z aktualnie otwartego plecaka.
Jego Lua. ma błędy i to widać jak ;D nic tirell pobierz lua od josha np . koleś sam go napewno nie napisał D;
a drugie do autora tematu ;D jak już chcesz pisać po polsku ;D napisz do dark żeby założy polish board ;
@beatbox ja chciałem tylko pomóc ludziom po pierwsze. Wiadomo gdy pisałem ten poradnik to dopiero się uczyłem (nie mowie że teraz jest mega lepiej) no ale a tutaj napisałem że PL więc chyba nie ma problemu ^^
Sanix ja się do ciebie nie przyjebałem ;D Tylko warto by było poprosić darka o to by zrobił ;D NAM WSZYSKIM RUBRYKE POLISH ;d CO NIE;d
Siemka, mam pytanie czemu mi wyskakuja debugi? To znaczy mam 5 mc z tego 3 mi biegaja po expie i zarabiaja, a 2 skilluja na mad sheepie, w tym samym miejscu, od 10 rano do wieczora nic sie nie dzieje, ide spac rano wstaje wkurwiony bo 2 debugi wyskoczyly na tych postaciach co skilowaly, dlaczego? Ma ktos jakis pomysl?