XenoBot Forums - Powered by vBulletin

User Tag List

Page 30 of 40 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 291 to 300 of 392

Thread: [PL] Polski Tutorial na Waypoint 100% AFK

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hej,
    potrzebuje Waszej pomocy. Zalezy mi na tym zeby bot sam kupował gmp i sprzedawał viale i kupował gmp w mana shopie i tak w kółko do ćwiczenia mlvl . I Tylko tyle, dacie rade przerobić jakoś skrypt i mi pomóc ? I zeby stał w miejscu

Z góry dzieki

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja mam pytanie co do tych labeli to ma byc normalny label ze sklepu jezeli tak to gdzie je wsadzic do dp bp czy jak ?

spoko juz wiem oco chodzi haha
    Last edited by ka4hi; 06-13-2014 at 01:37 PM.

Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Panowie wie ktoś czemu mi HUD nie działa ? http://i58.tinypic.com/10yicyw.png

Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skrypt na otwieranie drzwi kluczem? Pierw może sprawdzenie czy otwarte ;x

Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by polak13133 View Post
    Panowie wie ktoś czemu mi HUD nie działa ? http://i58.tinypic.com/10yicyw.png
    \/
    Quote Originally Posted by Sanix View Post
    JEŻELI PISZE ŻE PROBLEM LEŻY W LINE 1 TO ZNAK ŻE LUA SIĘ ŹLE ZAPISAŁO I TRZEBA ZASTOSOWAĆ WYMIENIONĄ NIŻEJ AKCJE

skopiuj całą zawartość tego lua i wklej do nowego pliku LUA bo nie da sie chyba inaczej tego naprawić
    --------------------------
    Quote Originally Posted by ka4hi View Post
    ja mam pytanie co do tych labeli to ma byc normalny label ze sklepu jezeli tak to gdzie je wsadzic do dp bp czy jak ?

spoko juz wiem oco chodzi haha
    jesteś moim mistrzem!!!
    GL & HF

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ogarnałby ktoś skrypta na scinanie skorek minotaurow obsidian knifem do xenobota oczywiscie;d? z góry bardzo dziękuje ;p

Moderator Nakuu's Avatar
    Mentioned
    642 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Turek333 View Post
    ogarnałby ktoś skrypta na scinanie skorek minotaurow obsidian knifem do xenobota oczywiscie;d? z góry bardzo dziękuje ;p
    W XenoBot Apophis mozesz sobie to włączyć po prostu w Looterze.

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Witam Xenobota uzywam od 4 dni umiem wszystko ustawic (prawie) jednak mam problem ze skryptami. Ogarnia ktos na tyle xeno zeby mi pomogl ustawic np. lurowanie, recent loot, exori/exori gran jesli niema graczy? Mozemy sie dogadac na gg czy cos zeby nie zasmiecac forum wiem ze to wszystko gdzies tu jest ale licho u mnei z angielskim i zmiana skryptow. Czekam na jakas odpowiedz mam nadzieje ze szybka z gory dzieki !!

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Witam.
    Mam problem z depositerem. Wszystko robiłem wedle poradnika Sanixa i wreszcie się nauczyłem na tym bocie robić refilla ale wciąż mam jeden problem. Mianowicie, podczas depositowania itemków po powrocie z hunta, mam label na zamknięcie i ponowne otworzenie bp. Otwiera główny bp, bp z potkami, bp ze stackującymi się itemami i bp z nie stackującymi się itemkami, po czym zaczyna je przerzucać do backpacków w depo. Najpierw idą stackujące się itemki (mam z 1 bp po huncie więc nie ma problemu) i jest wszystko okej ale, gdy dochodzi do przerzucania itemków nie stackujących się(mam z 4-5 po 1 huncie) to wtedy wyciąga z pierwszego bp itemki i potem nie otwiera kolejnego, aby wyciągnać z dalszych 3-4 bp te itemki. Czy jest na to jakieś rozwiązania? Proszę o szybką odpowiedź .

Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by morthanix123 View Post
    Witam.
    Mam problem z depositerem. Wszystko robiłem wedle poradnika Sanixa i wreszcie się nauczyłem na tym bocie robić refilla ale wciąż mam jeden problem. Mianowicie, podczas depositowania itemków po powrocie z hunta, mam label na zamknięcie i ponowne otworzenie bp. Otwiera główny bp, bp z potkami, bp ze stackującymi się itemami i bp z nie stackującymi się itemkami, po czym zaczyna je przerzucać do backpacków w depo. Najpierw idą stackujące się itemki (mam z 1 bp po huncie więc nie ma problemu) i jest wszystko okej ale, gdy dochodzi do przerzucania itemków nie stackujących się(mam z 4-5 po 1 huncie) to wtedy wyciąga z pierwszego bp itemki i potem nie otwiera kolejnego, aby wyciągnać z dalszych 3-4 bp te itemki. Czy jest na to jakieś rozwiązania? Proszę o szybką odpowiedź .
    U mnie to wyglada tak

local MainBP = 2867 -- ID plecaka glownego (Czerwony)
    local ItemBP = 2871 -- ID plecaka na itemy (Pomaranczowy)
    local GoldBP = 7342 -- ID plecaka na kase (Camouflage)

elseif (labelName == "DepositItems") then
    -- Deposit Items
    Walker.Stop()
    Self.ReachDepot(5)
    Self.DepositItems({3028, 1})
    Walker.Start()

elseif (labelName == "ResetBps") then
    -- Reset Backpacks
    Walker.Stop()
    Self.CloseContainers()
    Self.OpenMainBackpack(true):OpenChildren({GoldBP, true}, {LootBP, true}, {MainBP, true})
    Container.GetFirst():Minimize()
    Walker.Start()

Teraz ja mam pytanie. Jak zrobic zeby loot niestackowalny, ktory wkladam do odpowiedniego bp w depo po osiagnieciu pelnego bp otwieral kolejny bp znajdujacy sie w tym bp i tam wkladal loot?
    U8MJ0Zm.jpg
    Tak jak jest na screenshotcie. Jak bedzie w depo full to otwiera kolejny bp i tam wrzuca loota. Moj aktualny sktypt po osiagnieciu pelnego plecaka nie wrzucam tam juz loota.

Tags for this Thread