XenoBot Forums - Powered by vBulletin

User Tag List

Page 33 of 40 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 321 to 330 of 392

Thread: [PL] Polski Tutorial na Waypoint 100% AFK

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Sivini View Post
    siema lua mi niedziala
    17:45 XenoScript Error:
    Script: Banuta.lua
    Line #: 1
    Chunk: C:?Users?dom?Documents?XenoBot?Scripts?Banuta.lua
    Error: unexpected symbol near 'ď'
    This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
    17:45 XenoScript Error:
    Script: Banuta.lua
    Line #: 1
    Chunk: C:?Users?dom?Documents?XenoBot?Scripts?Banuta.lua
    Error: unexpected symbol near 'ď'
    This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
    uposledzony jestes?

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    potrzebuje pomocy robiłem formata i jak instaluje xeno wyskakuje mi błąd "There is problem with this windows installer package.a program run as part of the setup did not finish as expected.Contact your support personnel or package vendor" po formacie zainstalowałem framework 3,5 i nic nie pomga co jeszcz emoze brakowac?

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jak mam zrobic full afka na wratha zeby mi rzucal scale of corruption otwieral drzwi

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jak ustawić żeby wracał sie do depo i zabierał z niego speary gdy mu się kończą. Dodam że nie zbieram loota więc nie musi w tym depo nic zostawiać.

Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by grzeskfd View Post
    potrzebuje pomocy robiłem formata i jak instaluje xeno wyskakuje mi błąd "There is problem with this windows installer package.a program run as part of the setup did not finish as expected.Contact your support personnel or package vendor" po formacie zainstalowałem framework 3,5 i nic nie pomga co jeszcz emoze brakowac?
    http://www.microsoft.com/en-us/downl...s.aspx?id=5555

albo kliknij w "this" tutaj, to wyskoczy Ci to samo
    http://forums.xenobot.net/misc.php?do=download
    Last edited by kubax36; 12-08-2014 at 10:54 PM.

Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by adikoss2 View Post
    jak mam zrobic full afka na wratha zeby mi rzucal scale of corruption otwieral drzwi
    Self.DropItem(33233, 32692, 13, 3042, 1) <Tutaj rzuca scarab coina zeby wejsc na tombe, przerob sobie

Self.OpenDoor(x,y,z) < a to otwiera drzwi

Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Sanix View Post
    Nie da się takiego czegoś można by było ew. aby wyżucić ten item na ziemie użyć na nim drugiego itemu i spowrotem go wziąć ale jest to ryzykowne
    a wlasnie, ze sie da, i to calkiem dlugo juz.

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesteście śmieszni, że zadajecie milion pytań, jakbyście nie zauważyli, że Sanix się już nie udziela, bo skończył grę, a Harsa też coś długo nie ma. I tak długo wytrzymywali z pytaniami idiotów o błąd w pierwszej linijce, w całym wątku było o tym już z 15 razy... Dodatkowo, jesteście na tyle kurewsko leniwi, że nie dość, że stawiacie bota od lv 1 aż do bana, to jeszcze sami sobie nie możecie nic napisać w tym bocie, lepiej niech to też ktoś inny zrobi... Zresztą pytania o linijkę 1 (lub 93) też wskazują na wybitne lenistwo, łatwiej wejść na ostatnią stronę wątku i zadać pytanie, niż się pofatygować i trochę poczytać (o tym jest już na 1 stronie -.-). No i ten angielski ("licho u mnie z angielskim" itp)... Jak już stawiacie boty, to przeznaczcie wolny czas na naukę angielskiego, przyda wam się do czegoś w życiu.

Senior Member
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by aneta123 View Post
    Jesteście śmieszni, że zadajecie milion pytań, jakbyście nie zauważyli, że Sanix się już nie udziela, bo skończył grę, a Harsa też coś długo nie ma. I tak długo wytrzymywali z pytaniami idiotów o błąd w pierwszej linijce, w całym wątku było o tym już z 15 razy... Dodatkowo, jesteście na tyle kurewsko leniwi, że nie dość, że stawiacie bota od lv 1 aż do bana, to jeszcze sami sobie nie możecie nic napisać w tym bocie, lepiej niech to też ktoś inny zrobi... Zresztą pytania o linijkę 1 (lub 93) też wskazują na wybitne lenistwo, łatwiej wejść na ostatnią stronę wątku i zadać pytanie, niż się pofatygować i trochę poczytać (o tym jest już na 1 stronie -.-). No i ten angielski ("licho u mnie z angielskim" itp)... Jak już stawiacie boty, to przeznaczcie wolny czas na naukę angielskiego, przyda wam się do czegoś w życiu.
    Kochanie (o ile jesteś dziewczyną, sugeruje to twoj nick) nie denerwuj się, złość piękności szkodzi To są cebulaki, wszystko chcą dostać za darmo, a jak coś nie działa to duży rage na wszystkich, nawet nie chce im się przeczytać błędu. Widzą aby czerwony message i piszą me englando poor, wtf script not working!!! Pleas halp me.

Cheers Anetka.

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mam problem
    może ktoś mi wytłumaczyć jak to naprawić?
    podkreśle ze robilem wszystko tak jak bylo napisane w tutorialu

XenoScript Error:
    Script: Waypoint z Przeplywaniem.lua
    Line #: 95
    Chunk: C:?Users?Admin?DOCUME?1?XenoBot?Scripts??WAYPOI?1. LUA
    Error: ')' expected near '{'
    This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot
    Last edited by ziemanxd2; 12-31-2014 at 03:46 AM.

Tags for this Thread